Hierbas Ibicencas


Hierbas Ibicencas is simpel gezegd Ibiza in je glas! Al meer dan 200 jaar wordt het gemaakt en iedere familie heeft zijn eigen recept dat men geheim wil houden. Een van de bekendste families is Mari Mayans, zij bestaan al sinds 1880. Hierbas (uitspraak: Jerbas) is een 100% natuurlijk product, het bevat in totaal 18 verschillende ingrediënten waaronder wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen). Enkele van deze ingrediënten komen alleen voor op Ibiza.

Op Ibiza is er geen bar, club of restaurant wat geen Hierbas schenkt. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu aan het lunchen bent op het strand, een sunset pakt op een mooie spot, uit gaat in een van de clubs, of gezellig thuis op je terras, het wordt overal en altijd gedronken. Er is een duidelijke verbinding met het hart van het eiland en het hart van de lokale bevolking. Hierbas is niet alleen een likeur maar staat ook voor traditie, leef en laat leven. Hierbas is the spirit of Ibiza!

Hierbas Ibicencas bevat een alcoholpercentage van 26% en is verkrijgbaar in een fles van 0,7 liter met of zonder kruidentak.  Er is ook een Hierbas Special Edition verkrijgbaar, dit product bevat een alcoholpercentage van 38% en wordt in een zeer bijzondere fles geleverd.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2022 Vino Nova | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel